Ovogodišnja festivalska sezona počinje u Humu na Sutli

Po prvi puta u povijesti Hoomstock se održava prvog srpanjskog vikenda – dolaze Let 3, Vojko V., Kawasaki 3p…

Objavljeno: 16.03.2019. zagorjeinternational

Festivalska sezona ove godine započet će u Humu na Sutli, 14. izdanjem Hoomstocka, festivala koji će se prvi puta u svojoj povijesti održati prvog srpanjskog vikenda, točnije, 5. i 6. srpnja. Na humskoj pozornici i ove će godine nastupiti neka od najvećih imena alternativne glazbene scene. Lineup predvode riječki rockeri jedinstvenog modnog izričaja, Let 3, koji se nakon pet godina ponovno vraćaju pred humsku publiku.

Bjelovarska mašina

Po prvi puta u Hum na Sutli dolazi i Vojko V., splitski reper i glazbeni producent bez dlake na jezku. “Zovi čovika”, “Pasta Italiana”, “Kako to”, samo su neki od singlova koji su ga vinuli u visine. O trenutnoj mega popularnosti Vojka govore rasprodani koncerti u Zagrebu, Beogradu, Sarajevu, Mostaru, Čakovcu, Splitu… Još jedni povratnici na Hoomstocku – Kawasaki 3p, prošle su godine proslavili 25 godina postojanja, a bit će tu i Them Moose Rush, beskompromisna bjelovarska mašina koja će uskoro izbaciti i četvrti album, a trenutno se pakiraju za dvotjednu EU i UK turneju.

Ulaznice u prodaji

Ovogodišnji Hoomstock neće zaobići ni Paul The Walrus, zagrebački indie/pop/rock bend koji je u godinu dana svog postojanja ostvario zapažene nastupe na domaćim festivalima. Dovoljno je reći da je njihova glazba inspirirana kultnim bendovima poput Beatlesa, Beach Boysa, Tame Impale, Oasisa…
Festivalske ulaznice su u prodaji u sustavu Entrio po cijeni od 60 kuna. U prodaji je i paket “Okupi ekipu”, koji uključuje tri festivalske ulaznice, a cijena paketa je 150 kuna. Navedene cijene ulaznica vrijede do 4. travnja, kada slijedi objava novih izvođača.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba