Delegacija MUP-a Crne Gore u srijedu je, u sklopu posjeta hrvatskom kolegama, u kojem je prikupljala iskustva u organizaciji našeg MUP-a kako bi ga primijenili na svoj, posjetila i Policijsku upravu krapinsko-zagorsku.

Članovi delegacije

Izaslanstvo Ministarstva unutarnjih poslova Crne Gore predvodili su Safet Korač, načelnik Uprave za strateški razvoj, Veselin Rmuš, načelnik Uprave za nadzor u području zaštite osoba, imovine i detektivske djelatnosti, Darka Radulović, viša savjetnica u Odjelu za obuku i profesionalni razvoj policijskih službenika i Armin Skenderović, viši savjetnik u Odjelu za obuku i profesionalni razvoj policijskih službenika, dok je ispred MUP-a RH bio nazočan Ilija Jakić, voditelj Službe za stručno usavršavanje i specijalizaciju na Policijskoj akademiji.

Domaćini

Ispred krapinsko – zagorske Policijske uprave bili su nazočni načelnik PU KZ Darko Car, njegov zamjenik Robert Pavić, voditelj Službe kriminalističke policije Željko Košutić, kapelan Policijske kapelanije Sv. Nikola biskup, don Branko Čagelj i načelnik PP-a Klanjec Robert Petrović.
Nakon službenog dijela, sudionici sastanka posjetili su Kumrovec i spomenik “Lijepoj našoj” u Zelenjaku.