Održana redovna godišnja skupština DVD-a Šagudovec

Ove godine u planu je nabava navalnog vatrogasnog vozila i opreme te osposobljavanje dvaju članova za zvanje vatrogasni časnik

Objavljeno: 13.03.2019. IB

U Vatrogasnom domu u Šagudovcu održana je redovna godišnja izvještajna skupština tamošnjeg DVD-a, koju je vodio predsjednik Josip Ptić. Izvješće o radu za 2018. godinu podnijela je Ana Ptić. Istaknula je kako  je deset članova DVD-a završilo osposobljavanje i steklo zvanje vatrogasac I. klase, a vatrogasci sudjelovali su na proslavi blagdana sv. Florijana, na Jurjevom 2018., na 21. Susretima za Rudija, na združenoj vatrogasnoj vježbi “Dona“ i u organizaciji proštenja u Šagudovcu. Predsjednik DVD-a u planu za ovu godinu istaknuo je nabavu navalnog vatrogasnog vozila i opreme, te naglasio da dva člana DVD-a, Ana Ptić i Juraj Novina, sudjeluju na osposobljavanju za zvanje vatrogasni časnik.

Osim članova DVD-a, skupštini su nazočili načelnik Gornje Stubice Jasmin Krizmanić, njegov zamjenik Vladimir Škvorc, zamjenik zapovjednika Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije Davor Vrabec, predsjednik Vatrogasne zajednice općine Gornja Stubica Josip Lešković, njegov zamjenik Svemirko Čekolj, te predstavnici i članovi DVD-a Gornja Stubica, Sveti Matej, Dobri Zdenci, Selnica i Oroslavje.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba