Oroslavski powerlifting klub uspješan na Državnom prvenstvu u bench pressu

SRELE BRUTAL TEAM PONOVNO NAPADA NA NAJJAČE: U Pitomači osvojili četiri zlata i dva srebra te srušili dva nacionalna rekorda

Objavljeno: 11.03.2019. JJ

Završeno je prvo od tri natjecanja ovogodišnjeg Državnog prvenstva Hrvatske u bench pressu u Pitomači. U konkurenciji 21 kluba i 91 natjecatelja, šest natjecatelja Srele Brutal Teama osvojilo je četiri zlata, dva srebra te su srušena dva nacionalna rekorda. Najmlađi natjecatelj, 14-godišnji Karlo Šipek, u kategoriji kadeta do 74 kilograma osvojio je drugo mjesto. Na svojem je prvom natjecanju podignuo 65 kilograma. Lovro Gmaz je u kategoriji juniora do 93 kilograma podignuo 162,5 kilograma i osvojio drugo mjesto.

Ružica – rekorderka

Ružica Martinić je pak u kategoriji master 2 do 63 kilograma, u kojoj je od ove godine, podignula 76 kilograma i osvojila prvo mjesto, a to je ujedno i njezin četvrti nacionalni rekord. Boris Gregorina je u kategoriji master 2 do 93 kilograma osvojio prvo mjesto, podigavši 150 kilograma. Na natjecanju je po prvi puta za Srele Brutal Team nastupio i poznati neokirurg iz Pule Bojan Milanov, koji je u kategoriji master 1 do 93 kilograma također osvojio prvo mjesto, podignuvši 156 kilograma, te je ostvario novi nacionalni rekord. Srećko Srele Martinić je trebao propustiti ovo natjecanje zbog ozljede, no, kako sam kaže, izašao je zbog kluba i bodova, s obzirom na to da se priznaju bodovi samo najboljih pet natjecatelja svakog kluba. Podigao je 187,5 kilograma i osvojio prvo mjesto.

Pozitivno iznenađenje

– Moram sanirati tu povredu jer ako ovako nastavim, bit će to katastrofa po moje zdravlje. No, ovaj je rezultat veliko pozitivno iznenađenje za mene jer od zadnjeg natjecanja odradio sam samo dva bench treninga u otprilike 65 dana. Kao trener, natjecatelj, osnivač i predsjednik kluba, zahvaljujem svima koji prate i podržavaju rad kluba. Bit će teško ove godine uzeti poziciju prvog kluba u Hrvatskoj kao proteklih pet godina jer brutalno rade ostali klubovi, napadaju, pogotovo Pozoj Čakovec, no, rezultati se zbrajaju na kraju godine. Voli vas Srele Brutal Team na najjače – poručuje Srećko Srele Martinić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba