Sudjelovali predstavnici četiriju županija

Ekipa desinićke OŠ Đure Prejca treća, a ekipa SŠ Zlatar peta na Nadbiskupijskom natjecanju iz vjeronauka

Objavljeno: 07.03.2019. JJ

Nadbiskupijsko, odnosno, međužupanijsko natjecanje iz vjeronauka za Zagrebačku nadbiskupiju održano je u ponedjeljak u Nadbiskupijskom pastoralnom institutu u Zagrebu. Natjecanju su prisustvovali predstavnici četiriju županija – Grada Zagreba, Zagrebačke, Karlovačke i Krapinsko – zagorske županije.
Učenici su najprije odradili pisani dio natjecanja – test, a zatim pristupili ekipnom rješavanju zadataka – tomboli. Nakon toga, po pet prvoplasiranih ekipa pristupilo je usmenom dijelu natjecanja – milijunaku. U kategoriji srednjih škola, zagorski predstavnici, ekipa Srednje škole Zlatar, u sastavu Antonija Pišković, Tomislav Prlić, David Martinuš i Ema Bočkaj, pod mentorstvom vjeroučiteljice Martine Bistrović, osvojila je peto mjesto, a u kategoriji osnovnoškolaca, ekipa OŠ Đure Prejca iz Desinića, u sastavu Lea Beber, Karla Kundih, Klara Zaić i Gabriela Kralj, pod mentorstvom vjeroučiteljice Maje Preglej, osvojila je treće mjesto.

Najnovije po kategorijama

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

OSJEĆAJU SE TUŽNO I ZABORAVLJENO OD SVIJU: Kuća Viktorije Lešković (78) i Josipa Perešina (72) iz Jakšinca nakon potresa u ožujku dobila je crvenu oznaku. Dom su odbili napustiti jer, kažu, nisu dobili nikakav službeni dokument, i od tada čekaju rješenje svoje situacije, strahujući od novog potresa, koji bi za njih mogao biti koban

“Sjedimo i gledamo kako nam se kuća raspada pred očima, a sami ne smijemo ništa dirati“

Objavljeno: 24.01.2021. zagorjeinternational

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter