Organizator je Mreža udruga Zagor, a voditelj Luka Smuk

Do 18. ožujka prijavite se za radionice digitalne fotografije u Zaboku

Objavljeno: 06.03.2019. JJ

U prostorima Centra za mlade Krapinsko – zagorske županije, održat će se dvije radionice digitalne fotografije. Prva je na rasporedu u petak, 22. ožujka, a druga 29. ožujka od 17 do 20 sati. Prijavom se potvrđuje sudjelovanje na radionicama u oba termina, a sudionici trebaju ponijeti svoje mobitele ili fotoaparat za snimanje. Voditelj radionica je Luka Smuk.

Prezentacija sudionicima

Cilj je naučiti sudionike kako samostalno koristiti fotoaparat, osnove obrade fotografija na računalu te selektiranje fotografija. Radionica će biti kombinacija teorijskog i praktičnog dijela. U praktičnom će polaznici moći napraviti svoju seriju fotografija na temu ulične fotografije koje će onda prezentirati drugim sudionicima.
Prijava je obavezna putem linka, najkasnije do 18. ožujka. Broj sudionika je ograničen, a u slučaju većeg broja, pravo prvenstva imaju oni koji su se prije prijavili.

“Informiraj i kreiraj! 5.0.“

Radionice se održavaju u okviru projekta “Informiraj i kreiraj! 5.0“, kojeg provodi Mreža udruga Zagor, u partnerstvu s Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, Područnim uredom Krapina, Zajednicom informativnih centara za mlade u Hrvatskoj i Krapinsko – zagorskom županijom, a financira ga Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku. Za sve upite i dodatne informacije zainteresirani se mogu javiti putem maila: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba