Ljubitelji kazališta mogu uživati u još tri predstave – “Čista računica“, “Smijeh nas veže i spaja“ te “Bibi i bubi“

U prepunoj dvorani Doma kulture počeo Mjesec kazališta u Oroslavju – urnebesnom komedijom “Ufuraj se i pukni“, otvorio ga Kerekesh Teatar

Objavljeno: 05.03.2019. IB

Protekle je subote u oroslavskom Domu kulture počeo 13. Mjesec kazališta u Oroslavju, kojeg povodom Međunarodnog dana kazališta, organizira Udruga mladih Feniks. Manifestaciju je u prepunoj dvorani, s predstavom “Ufuraj se i pukni“, otvorio Kerekesh Teatar iz Varaždina. U subotu, 9. ožujka, će Dramska sekcija Udruge umirovljenika Marija Bistrica, odigrati predstavu “Čista računica“. 16. ožujka, predstavom “Smijeh nas veže i spaja“, svoj glumački talent prikazat će AKUD “Žensko kazalište“ Gornje Jesenje, a 23. ožujka, još će jednom nastupiti Kerekesh Teatar, ovaj put s dječjom predstavom “Bibi i bubi“. Sve predstave počinju u 19 sati, za prve dvije ulaz je besplatan, dok je za dječju predstavu “Bibi i bubi“, koju Kerekesh Teatar po prvi puta izvodi u Krapinsko – zagorskoj županiji, ulaznica 30 kuna.
Ulaznice za predstavu “Bibi i bubi“, mogu se kupiti u uredu Udruge mladih Feniks na drugom katu Oro tržnice ponedjeljkom, srijedom i četvrtkom od 16 do 20 sati te utorkom od 8 do 12 sati. Mjesec kazališta u Oroslavju dio je projekta “Oroslavski kulturnjak”, kojeg financira Ministarstvo kulture.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba