Još jedno uspješno predstavljanje članova Wushu kluba Wolf Gym VT na međunarodnom natjecanju

Leon Beber najbolji natjecatelj na Super Enpi kupu u Subotici

Objavljeno: 05.03.2019. zagorjeinternational

U sklopu tradicionalnog karate kupa Super Enpi u Subotici, koji je okupio oko 1200 natjecatelja iz trinaest država, održao se kung fu wushu kup u disciplini sanda light.
Kao jedini predstavnik iz Hrvatske, nastupio je Wushu klub Wolf Gym VT s dva natjecatelja, Karlom Hacom u seniorskom dijelu i Leonom Beberom u juniorskom dijelu. Ekipu su još sačinjavali Robert Špoljar, glavni trener kluba i Davor Beber, sportski sudac koji je tom prilikom obnašao dužnost drugog trenera.

Izvrstan meč

Karlo Hac je trebao nastupiti u seniorskoj kategoriji do 65 kilograma, ali kako nije bilo protivnika u toj kategoriji, nastupio je u finalnom meču do 70 kilograma. S druge strane stajao je iskusni 25-godišnji Boško Babić iz beogradskog kluba Kaluđeri.
– Dečki su odradili izvrsni meč, na opće oduševljenje publike, te smo za nijansu ostali prekratki za pobjedu, ali nema razloga za nezadovoljstvo. Karlo je u težoj kategoriji, s vrsnim protivnikom, odradio izvrstan meč – poručuju iz Wolf Gyma.
Leon Beber je pak započeo natjecanje četvrtfinalnom pobjedom protiv Mihajla Đorića iz beogradskog Kaluđera, zatim je uslijedila polufinalna pobjeda protiv Milana Jovkića iz Odžaka, te naposljetku finalna pobjeda protiv Nigela Berkeša iz Top Fightera.

“Beogradski ratnik”

Beberu je uručen pehar kao najboljem natjecatelju kupa, čime je on po treći puta u svojoj karijeri proglašen najboljim natjecateljem na nekom natjecanju. Prvi je puta to bilo na Hrvatskom prvenstvu u Zagrebu 2017., a drugi puta u Beogradu, u prosincu 2018., kada je osvojio Trofej “Beogradski ratnik”.
– Organizatori natjecanja iz Wushu kung fu saveza Srbije obavijestili su hrvatski konzulat da na kupu nastupa i jedna hrvatska ekipa, pa je, na naše iznenađenje, na natjecanje došao i naš konzul u Subotici, gospodin Hrvoje Vuković s obitelji, kako bi nas pozdravio i dao nam podršku – otkrili su nam iz Wushu kluba Wolf Gym VT.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba