POZNATI DETALJI SINOĆNJE NEVJEROJATNE PROMETNE NESREĆE U ZABOKU: U automobilu s četiri osobe, od kojih je 25-godišnji vozač imao 0,79 promila alkohola u krvi, tek je lakše ozlijeđen putnik (20)

KAO FILMSKI KASKADER: Sletio desno, pa udario u živicu, vratio se na kolnik, pa sletio lijevo u drvo, nastavio se kretati nizbrdicom i završio na krovu na pruzi

Objavljeno: 01.03.2019. Alen Brodar

Poznati su detalji prometne nesreće, koja se dogodila u četvrtak u 20.55 sati u zabočkoj Ulici Matije Gupca, kod kućnog broja 42. Kako je pokazao policijski očevid, 25-godišnjak je upravljao osobnim automobilom iz smjera Grabrovca prema Pavlovcu Zabočkom te je zbog neprilagođene brzine prilikom izlaska iz desnog zavoja izgubio nadzor nad vozilom i sletio van desnog ruba kolnika na nogostup, gdje je došlo do udara desnom bočnom stranom automobila u živicu. Automobil se potom vratio na kolnik, da bi potom nastavivši se nekontrolirano kretati, prešao i lijevi rub kolnika, preko nogostupa na travnatu površinu, gdje je došlo do udara prednjim dijelom vozila u drvo. No ni tu se automobil nije zaustavio, već se nastavio kretati niz travnatu nizbrdicu te je sletio na željezničku prugu Zabok – Đurmanec, gdje se naposljetku prevrnuo na krov. Vozaču je utvrđena koncentracija alkohola u krvi od 0,79 promila, a doznajemo da su u vozilu bile ukupno četiri osobe te je lakše ozlijeđen tek jedan od putnika, rođen 1999. godine. Inače, željeznički promet na relaciji Zabok – Đurmanec bio je obustavljen od 20.59 do 21.47 sati, a pregledom pruge utvrđeno je da ona nije oštećena.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba