Sve je spremno za 8. “Ina Rally Kumrovec 2019.”

U petak i subotu u Zagorskim Selima i Kumrovcu doći će do zatvaranja nekih dionica cesta – pogledajte koji su alternativni pravci

Objavljeno: 28.02.2019. IB

Auto klub Delta Sport iz Zagreba u suradnji s općinama Kumrovec, Zagorska Sela i Tuhelj te Termama Tuhelj uz pokroviteljstvo Krapinsko – zagorske županije je i ove godine domaćin sportske automobilističke priredbe pod nazivom 8. “Ina rally Kumrovec 2019.”, koja će se održati u petak i subotu.

Zatvoreno parkiralište

Zbog održavanja utrke u petak i subotu doći će do zatvaranja nekih dionica cesta u općinama Kumrovec i Zagorska Sela. Tako će u petak od 12 do 15.30 sati biti zatvorena Kumrovečka ulica – Kladnik – Kumrovec (crkva), a obilazni pravac je Kumrovec – Ravno Brezje – Dugnjevec – Lenišće i obrnuto. Od 19 do 24 sata zatvoreno će biti i parkiralište u Ulici Josip Broza do skretanja desno prema Lončarovom putu. U subotu će zbog starta i cilja utrke to isto parkiralište biti zatvoreno od ponoći do 19 sati.  Ulica Josipa Broza do skretanja lijevo prema Lončarovom putu bit će zatvorena od 16.45 do 20 sati. Obilazni pravac je cesta Lijepe naše. Od 10 do 17.30 zatvorit će se Ulica Ravno Brezje – Razdrto Tuheljsko – Ravno Brezje – Kladnik – Kumrovečka cesta. Obilazni prvaci su cesta Lijepe naše – Risvica – Klanjec – Dol Klanječki – Sveti Križ – Tuhelj – Prosenik – Velika Horvatska – Ravnice Desiničke – Velinci.

Mole strpljenje

U subotu od 9.30 do 17 sati doći do zatvaranja ceste Zagorska Sela – Kuzminec Miljanski – Pušća – Zagorska Sela. Alternativni pravac je cesta Zagorska Sela – Plavić – Miljana – Košnica – Hum Kosnički – Desinić i obrnuto.

Organizatori utrke mole građane za strpljenje kako bi sve proteklo u najboljem redu te da sportski i korektno navijaju za sve rally posade. (ib)

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba

Prijavite se na naš newsletter