Održan je i tečaj informatičkog opismenjavanja branitelja i članova njihovih obitelji

Krapinsko – zagorska podružnica Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata donirala računala Udruzi branitelja Duga Međa iz Slavonije

Objavljeno: 26.02.2019. IB

U prostorijama Osnovne škole “Ivan Goran Kovačić” u Zdencima, u organizaciji Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata Podružnice krapinsko – zagorske i Udruge hrvatskih branitelja dragovoljaca Domovinskog rata Duga Međa, održan je 31. tečaj informatičkog opismenjavanja hrvatskih branitelja i članova njihovih obitelji te udruga civilnog društva.

Servisirana i pripremljena

U nazočnosti predsjednika braniteljskih udruga koje djeluju na području Virovitičko – podravske županije i zamjenika župana Darka Žužaka, na godišnjoj skupštini UHBDDR-a Duga Međa, svim polaznicima tečaja informatičkog opismenjavanja uručene su diplome o pohađanju tečaja i majice “Bajka na dlanu“. U odnosu na ranije godine, kada su računala donirana hrvatskim braniteljima članovima UHBDDR-a Duga Međa, ove su godine odlukom predsjednika Podružnice UDVDR-a KZŽ Stjepana Pavliše, računala donirana Udruzi branitelja Duga Međa, koja će ih koristiti za svoje aktivnosti.

Računala je UDVDR Podružnica krapinsko-zagorska dobila iz donacija, servisirala i tehnički pripremila. Računala je predao dopredsjednik Udruge Josip Horvatin, a preuzeo predsjednik Udruge iz Duge Međe Ivica Bušljeta.

Dolazak u Zabok

Ispred Virovitičko – podravske županije, na aktivnostima koje provode dvije braniteljske udruge, zahvalio je zamjenik župana Darko Žužak, a predsjednici Udruge branitelja iz Duge Međe Ivica Bušljeta i HVIDR-e Orahovica Stjepan Varaždinec, s virovitičko – podravskim županom Igorom Androićem, najavili su svoj dolazak u 1. svibnja u Zabok, na obilježavanje 24. godišnjice Vojno – redarstvene operacije “Bljesak”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba