MALI ŽUPANIJSKI FAŠNIK U HUMU NA SUTLI: Zamjenica župana Jasna Petek, odjevena u dobru vilu, predala Princu Fašniku ključeve županije

VESEO I ŠAREN DAN: Mališani pokazali najmaštovitije kreacije i oduševili publiku svojim glazbenim točkama

Objavljeno: 23.02.2019. Jelena Jazbec

Veselo je bilo danas u Humu na Sutli, gdje je održan 16. Mali županijski fašnik. Polaznici dječjih vrtića “Naša radost” iz Pregrade, “Balončica” iz Huma na Sutli i “Bubamara” iz Donje Stubice pripremili su najmaštovitije kreacije i predstavili se prigodnim programima na pozornici humske kinodvorane. Bilo je tu mnoštvo pjesme, radosti i veselja, a pravo oduševljenje nastalo je kada je na pozornicu stupio mađioničar Japa, u pratnji klauna Balonka, koji je svim mališanima podijelio balone.

Dugovječnost manifestacije

No, nisu se maskirala samo djeca. Fašničko veselje ponijelo je i zamjenicu krapinsko – zagorskog župana Jasnu Petek, koja je u Hum na Sutli došla odjevena u dobru vilu, a Princu Fašniku predala je u ruke ključeve županije.
– Ja sam vam dobra vila i sad ću vas sve začarati da budete dobri, slatki, pametni cijele godine, do idućeg fašnika – rekla je zamjenica župana, dodavši kako dugovječnost manifestacije svjedoči o tome da u njoj podjednako uživaju i roditelji i djeca.

Žuta minuta

– Turistička zajednica općine Hum na Sutli i Udruga “Zeleni bregi”, pod pokroviteljstvom Općine Hum na Sutli i Krapinsko – zagorske županije već niz godina održava ovaj dječji mali fašnik. To je prigoda da vidimo svu kreativnost naših odgajateljica i odgajatelja, roditelja i, naravno, djece. To je uvijek veseli i šareni dan. Svakome od nas ponekad dođe žuta minuta i sretni smo kad se možemo malo glupirati, našaliti i učiniti sebe neozbiljnima – zaključila je Petek.
Načelnik Huma na Sutli Zvonko Jutriša ipak je maskiranje prepustio onim najmlađima.
– Za ovaj mali fašnik nerijetko kažem da je zanimljiviji od onog za odrasle. Ovdje su djeca kreatori priče i mi dajemo svesrdnu podršku toj aktivnosti – zaključio je načelnik Jutriša.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba