SAZNAJTE VIŠE, INFORMIRAJTE SE BOLJE: Stigli smo do prvih 400 brojeva, prvih zagorskih digitalnih novina

U petu godinu i prema 500. broju hrabro kročimo uz vašu podršku – još bolji, još zanimljiviji, još radije čitani…

Objavljeno: 23.02.2019. Alen Brodar

Dragi čitatelji,

još je jedna godina iza nas, puna priča, događaja i projekata, godina koju će Zagorje International zaključiti 400. brojem svojih digitalnih novina. Ne čini se to možda tako puno, ali nije ni malo – 400 brojeva u četiri godine znači otprilike 15.000 ispisanih stranica, na kojima ste mogli čitati o političkim, društvenim, zabavnim i kulturnim događajima u Krapinsko – zagorskoj županiji i njenoj okolici, o životnim pričama plemenitih ljudi, nekada siromašnih, nekada bogatih i uspješnih, u svakom slučaju, uvijek zanimljivih ljudi. Naravno, ne treba zaboraviti i naš portal koji upotpunjuje digitalnu platformu Zagorje Internationala, kao ni društvene mreže na kojima nas možete pratiti – Facebook, Instagram i Twitter – rastemo s vama iz dana u dan.

Saznajte više, informirajte se bolje – krilatica je koju smo odabrali, u koju uistinu vjerujemo i prema kojoj se vodimo kada sjedamo u automobile i odlazimo na teren, kada biramo telefonske brojeve zanimljivih sugovornika i kada počinjemo tipkati svoje tekstove. Stoga ne treba vas čuditi ako ste u njima pokoji put mogli čitati baš o sebi i/ili nekom vama dragom i bliskom. Jer to je i bila ideja – da dođemo do svih čitatelja, a time i do njihovih srca, bez obzira nalaze li se u Krapini, Zaboku, Maču, Mariji Bistrici, Zagrebu i Varaždinu ili pak u Sloveniji, Njemačkoj, Irskoj, Švedskoj, Brazilu, SAD-u, Indoneziji ili Australiji. A drago nam je vidjeti da nas čitatelji rado prate i iz tih dalekih zemalja.

Pravo nam je zadovoljstvo što uz takvu podršku i čitanost krećemo i u svoju petu godinu, jer to nam daje snagu da hrabro kročimo i prema 500. broju prvih zagorskih digitalnih novina –  još bolji, još zanimljiviji, još radije čitani. Hvala vam na tome i ne zaboravite – na ovim stranicama saznajete više i informirate se bolje.

Glavni urednik

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba