Evo do kada se možete prijaviti

Športska zajednica KZŽ raspisala natječaj za sufinanciranje sportskih manifestacija i za stipendije kategoriziranih sportaša

Objavljeno: 23.02.2019. IB

Športska zajednica Krapinsko – zagorske županije raspisala je natječaj za sufinanciranje županijskih, državnih i međunarodnih sportskih manifestacija. Sufinanciranje manifestacija izvršit će se prema financijskom planu Zajednice za 2019. godinu, temeljem potpisanog ugovora s Krapinsko – zagorskom županijom. Na natječaj se mogu javiti sportske udruge članice Zajednice. Otvoren je do 22. ožujka, a zajedno sa svim dodatnim informacijama, objavljen je na internetskim stranicama Zajednice.

Stipendije u tri kategorije

Športska zajednica je raspisala i natječaj za stipendije kategoriziranih sportaša. Mjesečna stipendija za prvu kategoriju iznosit će 800, za drugu kategoriju 300 i za treću kategoriju 200 kuna. Klubovi i kategorizirani sportaši Zajednici trebaju dostaviti zamolbu kluba, iz koje je vidljivo da je sportaš član kluba s područja Krapinsko – zagorske županije i da ima prebivalište na području županije te Rješenje o kategorizaciji, izdano od strane Hrvatskog olimpijskog odbora. Natječaj ostaje otvoren do 30. studenoga.

Odbor za izbor

Na sjednici Izvršnog odbora Zajednice imenovan je i Odbor za izbor najboljih sportaša KZŽ u sastavu: Tomislav Zrinščak, predsjednik te članovi – Ivica Androić, Ivica Balagović, Saša Kundih, Stjepan Merkaš, Tatjana Tuđa i Srećko Znika.

 

 

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba