Održana redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Benkovo

“Ovo je Društvo primjer drugima po održavanju društvenog života u ovom dijelu Pregrade, kao i po načinu na koji okuplja mlade”

Objavljeno: 18.02.2019. zagorjeinternational

U Vatrogasnom domu u Benkovu u subotu je održana redovna godišnja izvještajna skupština DVD-a Benkovo, koja je započela izvođenjem državne i vatrogasne himne te minutom šutnje u čast preminulim vatrogascima i hrvatskim braniteljima. Skupština je otvorena izborom radnih tijela, nakon čega je uslijedilo podnošenje izvješća Upravnog odbora, zapovjednika, blagajnika, Nadzornog odbora i Verifikacijskog povjerenstva.

Usvojeno jednoglasno

Predstavljeni su plan rada i financijski plan za 2019. godinu koji su, kao i sva podnesena izvješća, usvojeni jednoglasno. Podijeljene su i zahvalnice pojedincima i organizacijama koji su u protekloj godini dali svoj doprinos radu DVD-a Benkovo. Skupštini je prisustvovao gradonačelnik Pregrade Marko Vešligaj sa zamjenicom Gordanom Križanec – Ružić, koji je tom prilikom rekao kako je ovo društvo primjer drugima po održavanju društvenog života u ovom dijelu Pregrade, kao i po načinu na koji okuplja mlade.

Predstavnici iz Slovenije

– Čestitam svim članovima na kontinuiranom radu i želim im puno uspjeha u daljnjem radu, a posebno u osposobljavanju mladih naraštaja vatrogasaca i vatrogaskinja – istaknuo je gradonačelnik Vešligaj.
Skupštini su prisustvovali tajnik Vatrogasne zajednice Krapinsko – zagorske županije Rajko Jutriša i zamjenik predsjednika VZ-a grada Pregrade Josip Lazički, a uz brojne goste iz okolnih prijateljskih dobrovoljnih vatrogasnih društava, bili su tu i predstavnici prijateljskih društava iz Slovenije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba