Na županijskom natjecanju u znanju i kreativnosti sudjelovalo 35 učenika iz 10 zagorskih školi

“ČITANJEM DO ZVIJEZDA“: Ekipnu pobjedu ostvarila OŠ Đure Prejca iz Desinića

Objavljeno: 18.02.2019. IB

U Osnovnoj školi Bedekovčina, održano je Županijsko natjecanje u znanju i kreativnosti “Čitanjem do zvijezda“, na kojem je sudjelovalo 35 učenika iz 10 zagorskih škola. Ovogodišnja tema kviza bili su ljetni praznici, sa službenim nazivom “Ljeto priča priče“, a natjecatelji su trebali pročitati tri djela.

Najbolji plakati

Ekipnu pobjedu ostvarila je OŠ Đure Prejca iz Desinića, drugo mjesto pripalo je OŠ Sveti Križ Začretje, dok je treće mjesto osvojila OŠ Bedekovčina.

Najbolji plakat izradila je Lea Beber iz OŠ Đure Prejca iz Desinića, drugo mjesto zauzela je Matea Ljubić iz OŠ “Vladimir Bosnar” Stubičke Toplice i treće mjesto Antonija Bistrović iz OŠ “Ljudevit Gaj” iz Mihovljana. Natjecanje je pratilo Povjerenstvo u kojem su bili: Jasna Milički, Danica Pelko, Branka Vrbanec, Irena Buđa i Maja Vukina Bogović.

Državno natjecanje

Organizatori ovog događaja bili su Hrvatska mreža školskih knjižničara i OŠ Bedekovčina, a održavanje natjecanja potpomogli su Krapinsko – zagorska županija, Knjižničarsko društvo KZŽ te izdavačke kuće Alfa, Profil Klett i Školska knjiga, koji su se pobrinuli za prigodne nagrade. Na državno natjecanje, koje će se održati u Međimurskoj županiji, plasirale su se prve dvije ekipe u kvizu znanja i dva najbolja plakata.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba