PRVENSTVO HRVATSKE U WUSHU SANSHOU DISCIPLINI (KINESKI BOKS): Karlo Hac i Leon Beber osigurali nastup na Europskom prvenstvu u Moskvi

Wolf Gym VT iz Velikog Trgovišća najuspješnija ekipa natjecanja – osvojili 11 zlata, pet srebra i jednu broncu

Objavljeno: 17.02.2019. JJ

U Zagrebu je, u sportskoj dvorani Centra za odgoj i obrazovanje “Vinko Bek”, održano Prvenstvo Hrvatske u wushu sanshou disciplini. Na prvenstvo je nastupilo preko 50 natjecatelja iz šest klubova: Gradec Zagreb, Dubrava Zagreb, Buxiao Lipovljani, Hun Gar Pula, Glina i Wolf Gym VT iz Velikog Trgovišća.

Wolf Gym VT imao je najbrojniju natjecateljsku ekipu, koja se sastojala od 16 natjecatelja, te je po osvojenim odličjima, 11 zlata, pet srebra i jednoj bronci, bio najuspješnija ekipa natjecanja. U seniorskom dijelu zlatnu medalju je osvojio Karlo Hac, u juniorskom dijelu Leon Beber i Lea Beber, u kategoriji starijih kadeta Roko Horvatin i Lea Beber, a među kadetima Jurica Tušak, Ivan Gašparić, Nik Špoljar, Martin Prekrat, Martina Tušak i Lea Špoljar. Srebrne medalje su osvojili, u seniorskom dijelu, Krunoslav Tuđa i Leon Beber, koji je nakon polufinalne pobjede nad protivnikom iz Zagreba u izjednačenom meču izgubio od starijeg klupskog kolege Karla Haca, u kadetskom dijelu Luka Barac i Lucija Prekrat, te u konkurenciji mlađih kadeta Tin Stiperski. Brončanu medalju osvojio je Leon Radovanić, dok je Lana Hržina osvojila četvrto mjesto.

Ovim prvenstvom Karlo Hac i Leon Beber kao natjecatelji i Robert Špoljar kao trener, osigurali su nastup na Europskom prvenstvu u Moskvi, koje će se održati krajem travnja.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba