Hrvatski zavod za zapošljavanje u srijedu u Krapini organizira prezentaciju mjera aktivne politike zapošljavanja u ovoj godini – evo do kad se možete prijaviti

OD MJERE DO KARIJERE: Saznajte koje mjere možete koristiti, koju sve trebate dokumentaciju i koliko možete dobiti novca

Objavljeno: 16.02.2019. AB

Hrvatski zavod za zapošljavanje, Područni ured Krapina, u srijedu, 20. veljače, u Maloj dvorani POU-a Krapina, od 9 do 10.30 sati, organizira prezentaciju mjera aktivne politike zapošljavanja za 2019. godinu, pod nazivom “Od mjere do karijere”.
– Vodeći računa o specifičnim potrebama svojih korisnika, Ministarstvo rada i mirovinskoga sustava i Hrvatski zavod za zapošljavanje provode niz mjera aktivne politike zapošljavanja, s ciljem poticanja zapošljavanja, dodatnih edukacija radnika i očuvanja radnih mjesta. Na prezentaciji će se moći saznati koje mjere možete koristiti i pod kojim uvjetima, kolika financijska sredstva možete ostvariti, koju dokumentaciju trebate prikupiti te koje su obveze poslodavca i radnika – ističu u HZZ-u.
Zainteresirani svoje sudjelovanje mogu prijaviti najkasnije do 19. veljače Vesni Hriberski, na brojeve telefona 049/382-252 i 049/382-259, ili na e-mail: [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba