Na području Lobora, Mača, Bedekovčine, Svetog Križa Začretja, Zaboka i Zlatara voda nije za ljudsku potrošnju zbog neugodnog mirisa

SLUČAJ ISTRAŽUJE POLICIJA: U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, uzimaju se uzorci na više mjesta

Objavljeno: 14.02.2019. JJ

Zagorski vodovod jučer je obavijestio korisnike s područja općina Lobor, Mače, Bedekovčina i Sveti Križ Začretje te gradova Zabok i Zlatar da su tijekom poslijepodneva zaprimljene prijave o neugodnom mirisu vode za ljudsku potrošnju.
Radnici Zagorskog vodovoda d.o.o. su bez odgode izvršili uzorkovanja vode i zatražili analizu zdravstvene ispravnosti od nadležnih institucija. Iz Zagorskog vodovoda poručuju da su poduzete sve mjere za uklanjanje tog nekarakterističnog mirisa te mole korisnike u navedenim općinama i gradovima da do sljedeće obavijesti ne koriste vodu za ljudsku potrošnju.
Kako doznajemo od Policijske uprave krapinsko – zagorske, u tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje. Direktor Zagorskog vodovoda Mario Mihovilić poručio nam je pak kako se trenutno uzimaju uzorci na više mjesta, a rezultati bi trebali biti poznati tijekom dana, o čemu će građani biti obaviješteni putem internetske stranice Zagorskog vodovoda i medija.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba