Na sjednici Županijske skupštine ovog četvrtka raspravljat će se o prijedlogu rješenja o imenovanju ravnatelja Županijske uprave za ceste KZŽ

Za ravnatelja ŽUC-a predložen Stjepan Sirovec

Objavljeno: 12.02.2019. JJ

Na 12. sjednici Županijske skupštine Krapinsko – zagorske županije, koja će se održati u četvrtak, raspravljat će se, između ostaloga, i o prijedlogu rješenja o imenovanju ravnatelja Županijske uprave za ceste Krapinsko – zagorske županije. Upravno vijeće ŽUC-a KZŽ na svojoj je 12. sjednici, održanoj 17. prosinca, donijelo Odluku o raspisivanju natječaja za imenovanje ravnatelja/ravnateljice ŽUC-a KZŽ.

Trojica kandidata

Sukladno objavljenom natječaju, kandidat za ravnatelja morao je imati završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij, integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij polje građevinarstvo, polje ekonomija, polje pravo ili polje tehnologija prometa i transport, grana – cestovni i željeznički promet i najmanje pet godina staža osiguranja.
U natječajem predviđenom roku zaprimljene su prijave trojice kandidata. Na 13. sjednici, održanoj 15. siječnja, Upravno vijeće ŽUC-a, pregledom dostavljene dokumentacije uz prijave, utvrdilo je da dvojica kandidata ispunjavaju u potpunosti uvjete natječaja, a jedan kandidat ne ispunjava uvjet natječaja u pogledu tražene stručne spreme. Na 14. sjednici, održanoj 21. siječnja, Upravno vijeće je, sukladno natječaju, s kandidatima koji su u potpunosti ispunili uvjete iz natječaja, obavilo intervju te je nakon toga donijelo Zaključak o predlaganju kandidata za ravnatelja, kojim Županijskoj skupštini predlaže imenovanje kandidata Stjepana Sirovca.

Zamjenik načelnika

Ravnatelja imenuje i razrješava Županijska skupština, na prijedlog Upravnog vijeća, a mandat traje četiri godine.
Stjepan Sirovec trenutno obavlja dužnost zamjenika načelnika Radoboja. Rođen je 1987. godine, a titulu magistra inženjera prometa stekao je 2011. godine, diplomiravši na Fakultetu prometnih znanosti u Zagrebu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba