DAN OTVORENIH VRATA OPERACIJSKOG ODJELA OPĆE BOLNICE ZABOK

“Ponosni smo što ljudima možemo približiti najzatvoreniji dio bolnice, u koji inače smije ići vrlo mali broj ljudi”

Objavljeno: 10.02.2019. AB

Opća bolnica Zabok i bolnica hrvatskih veterana organizirala je u subotu Dan otvorenih vrata Operacijskog odjela.
Zamjenica ravnatelja Opće bolnice Zabok, Liljana Družinec Hršak, rekla je kako je izuzetno zadovoljna radom bolnice i radom Operacijskog odjela, kao i svih ostalih odjela.

Principi rada

– Ponosna sam na ideju Dana otvorenih vrata Operacijskog bloka jer je to najzatvoreniji dio bolnice zbog prirode posla, budući da ondje smije ići mali broj ljudi, a oni koji uđu moraju biti propisno obučeni i poštivati principe rada u tom odjelu – rekla je Družinec Hršak, na koju se nadovezala i glavna sestra centralnog Operacijskog odjela Biljana Čehulić, istaknuvši da su se sestre bolnice uistinu potrudile i napravile odličnu prezentaciju odjela.
– Odaziv ljudi je velik i drago mi je što se ovo događanje odvija već šestu godinu zaredom te interes i dalje raste – rekla je Čehulić.
Događanju je prisustvovao i župan Željko Kolar, koji je rekao da je Krapinsko-zagorska županija, kao osnivač bolnice, izuzetno zadovoljna njezinim radom, kao i samom motiviranošću, edukacijom i znanjem medicinskog osoblja.

Povećanje limita

– Trudimo se da bolnica bude maksimalno opremljena. Evo, lani smo povukli 15,3 milijuna kuna bespovratnih sredstava iz EU fondova te smo dodatno opremili bolnicu, između ostalog, i operativni odjel, rekao je Kolar te dodao kako nije zadovoljan s financiranjem HZZO-a prema bolnici jer limit kojeg bolnica dobiva je premali i ne pokriva osnovne potrebe.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba