DESETI ROĐENDAN DV-a “ROŽICA”: U Velikom Trgovišću održan Međužupanijski stručni skup za odgajatelje i stručne suradnike dječjih vrtića

“Možemo ulagati u infrastrukturu, ali bez stručnih i entuzijastičnih ljudi, nema kvalitetnog odgoja i obrazovanja u županiji”

Objavljeno: 08.02.2019. zagorjeinternational

U Velikom Trgovišću, u sklopu obilježavanja desete obljetnice rada Dječjeg vrtića “Rožica”, u srijedu je održan Međužupanijski stručni skup za odgajatelje i stručne suradnike dječjih vrtića, na temu “Postupci i praksa ostvarivanja, održavanja i unapređivanja kvalitete u ustanovama ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja”, u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje.

Stotinjak okupljenih

Predsjednica Županijske skupštine KZŽ Vlasta Hubicki pozdravila je stotinjak okupljenih djelatnica i djelatnika dječjih vrtića i čestitala 10. rođendan DV-u “Rožica”.
– Vjerujem da će u vašem radu dobro doći današnja razmjena iskustva i da ćemo se moći pohvaliti kako na području Krapinsko – zagorske županije imamo izvrsnu mrežu dječjih vrtića, što pokazuje da naše jedinice lokalne samouprave vode brigu o najmanjima – istaknula je Hubicki.
Prisustvovala je i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek.
– Stručni i kompetentni ljudi izuzetno su važni za odgojno – obrazovni sustav. Možemo ulagati u infrastrukturu, ali ako nemamo stručne, entuzijastične ljude koji rade u vrtićima, školama i na fakultetima, nemamo zaokruženu priču kvalitetnog odgoja i obrazovanja u županiji – rekla je Petek.

Pohvalila trud

Prisutne su pozdravili i načelnik Velikog Trgovišća Robert Greblički, ravnateljica DV-a “Rožica” Gordana Pavlinić te viša savjetnica u Agenciji za odgoj i obrazovanje Andreja Silić, koja je tom prilikom pohvalila sav trud koji se na području Krapinsko – zagorske županije ulaže u razvoj predškolskog odgoja.
Stručni je skup održan u Spomen školi “Dr. Franjo Tuđman”.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba