U krapinsku Festivalsku dvoranu sutra stiže poslastica iz Teatra Gavran

ZABORAVI HOLLYWOOD: Željko Königsknecht i Jakov Gavran oduševit će vas u ulogama profesora glume i mladog kazališnog amatera

Objavljeno: 07.02.2019. AB

U krapinskoj Festivalskoj dvorani ovog petka u 19.30 sati, igra predstava Teatra Gavran “Zaboravi Hollywood”, u kojoj igraju Željko Königsknecht i Jakov Gavran. Predstava u režiji Miroslava Međimoreca izvodi se u protekla dva desetljeća od Hrvatske, Austrije i Slovačke pa do daleke Indije, nailazeći na topao prijem publike i kritike. Glavni junaci ove neobične priče su profesionalni glumac i profesor na kazališnoj akademiji, te mladi kazališni amater koji već godinama pokušava položiti prijemni ispit i postati profesionalni glumac. Susret mentora i zanesenog učenika, zahvaljujući njihovim različitim karakterima, rezultirat će dramatičnim i komičnim sukobima, koji će uz izobilje humora razotkriti do kraja i njih dvojicu i glumačku profesiju.
Ulaznice za predstavu po cijeni od 50 kuna mogu se kupiti na blagajni Festivalske dvorane u vremenu od 13 do 17 sati te sat vremena prije predstave, kao i putem internetske stranice www.ulaznice.hr, uz napomenu da je za kupljenih 10 i više ulaznica cijena ulaznice 40 kuna. Taj je popust moguće ostvariti isključivo kupovinom na blagajni Festivalske dvorane.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba