Održan sastanak načelnika Gornje Stubice Jasmina Krizmanića s predstavnicima sportskih klubova

Klubovi, Sportska zajednica i Općina javit će se na natječaje za izgradnju, obnovu i opremanje sportskih građevina te za poticanje lokalnog sporta

Objavljeno: 07.02.2019. JJ

U srijedu je održan sastanak načelnika Gornje Stubice Jasmina Krizmanića i njegovog zamjenika Vladimira Škvorca s predstavnicima sportskih klubova koji djeluju na području općine i s predsjednikom Sportske zajednice Sinišom Kuhtom. Teme sastanka bili su natječaji Središnjeg državnog ureda za sport koji se tiču izgradnje, obnove i opremanja sportskih građevina te Natječaj za sufinanciranje sportskih programa poticanja lokalnog sporta i sportskih natjecanja u 2019. godini.
Na sastanku je dogovoreno da će se na navedene natječaje sa svojim projektima javiti sportski klubovi, Sportska zajednica i Općina. Osim Jedinstvenog upravnog odjela Općine Gornja Stubica, pomoć sportskim klubovima koji djeluju na području općine i Sportskoj zajednici oko pripreme dokumentacije za javljanje na navedene natječaje, pružit će i stručna suradnica Turističke zajednice područja Donja i Gornja Stubica Marina Breber, koja je također nazočila sastanku. Tema sastanka bio je i rad Sportske zajednice u narednom razdoblju.
Na sastanku su bili predstavnici Nogometnog kluba “Matija Gubec”, Dinko Prpić i Daniel Kučak, predstavnici Taekwondo kluba “Puntar” Marijan Tupek i Stjepan Vrđuka, predstavnik Triatlon i Atletskog kluba “Rudolf Perešin” Dražen Dinjar te predstavnik Moto kluba “Zagorski anđeli” Tomislav Tišljar.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba