OPREZ, LOPOVI HARAJU! Serija provala, krađa i pokušaja krađa u Kamenjaku u Stubičkim Toplicama

Provalio u četiri kuće iz kojih je ukrao alat, posuđe i hranu, a pokušao je provaliti u još dvije kuće i jednu vikendicu

Objavljeno: 06.02.2019. AB

U proteklih nekoliko dana zagorska policija zabilježila je pet kaznenih djela teških krađa, tri kaznena djela teških krađa u pokušaju i jedno kazneno djelo krađe.

Nekoliko tisuća kuna

Tako je u od 2. do 4. veljače u Stubičkim Toplica, na predjelu “Kamenjak”, nepoznati počinitelj uporabom podesnog alata provalio u vikend kuću u vlasništvu 41- godišnjeg hrvatskog državljanina iz koje je otuđio razni alat. Potom je provalio u kuću u vlasništvu 44-godišnjeg hrvatskog državljanina iz koje je otuđio manju količinu hrane. Zatim je provalio u kuću u vlasništvu 56-godišnjeg hrvatskog državljanina iz koje je ponovo otuđio razni alat, a potom je provalio u kuću u vlasništvu 53-godišnjeg hrvatskog državljanina iz koje je otuđio posuđe. Vlasnicima je počinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.
U istom je periodu još pokušao provaliti u vikend kuću u vlasništvu 70-godišnjeg hrvatskog državljanina, potom u kuću u vlasništvu 63-godišnjeg hrvatskog državljanina te u kuću u vlasništvu 56-godišnjeg hrvatskog državljanina. Iz objekata nije ništa otuđeno, ali je nastala materijalna šteta od nekoliko stotina kuna zbog oštećenja na objektima.

Krađa odjeće

U Sušobregu pak je 29. siječnja nepoznati počinitelj provalio u kuću u vlasništvu 23-godišnjeg hrvatskog državljanina, iz koje je otuđio razne odjevne predmete. Vlasniku je počinjena materijalna šteta od nekoliko tisuća kuna.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba