Jurica Vugrek iz Novog Golubovca ušao u predsjedništvo Mladih 365 – Stranke rada i solidarnosti

“Naša opcija postaje svjetionik za sve one koji nisu sretni dvostranačjem, lutanjima i ideološkim prepucavanjima”

Objavljeno: 03.02.2019. zagorjeinternational

U subotu je u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu održana druga izborna Skupština Mladih 365 – Stranke rada i solidarnosti, na kojoj je prisustvovalo preko 400 izaslanika i gostiju iz cijele Hrvatske.

Pet stupova

Za novu predsjednicu izabrana je Natalija Prica Oreški, dok su članovi predsjedništva Jurica Vugrek, Daria Đurina i Roko Gruja, a odabrani su i članovi Odbora Mladih 365.

– Naša opcija postaje svjetionik za sve one koji nisu sretni dvostranačjem, lutanjima, ideološkim prepucavanjima i što misle da Hrvatska može bolje i više – kazala je novoizabrana predsjednica.
Svima prisutnima, čestitajući novoizabranom vodstvu Mladih 365 obratio se i predsjednik Stranke rada i solidarnosti i gradonačelnik Zagreba Milan Bandić.

– Ljudi, znanje i obrazovanje, rad i zapošljavanje, solidarnost i socijalna pravda, te otvorenost i sigurnost, to je pet stupova na kojima bi trebala počivati i stajati čvršće ova naša država, gradovi i općine. Moj jedini cilj i želja su da to što živimo u Zagrebu 19 godina, prenesemo i na ostali dio Hrvatske, jer i ljudi iz drugih dijelova Hrvatske zaslužuju živjeti kao i građani Zagreba – kazao je Bandić.

“Ima samo delanja”

Poručio je kako se bez Stranke rada i solidarnosti u budućnosti ni jedna vlast ni na jednoj razini više neće moći formirati.
– Ljude se ne smije podcjenjivati ni lagati. Mi smo to dokazali u Zagrebu. Nema laganja, ima samo delanja i zato idemo delati – zaključio je. (ZI)

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba