NASTAVLJAJU SE ŠIRITI ZAGORJEM: Gradsku organizaciju BM 365 – Stranke rada i solidarnosti dobio i glavni grad Krapinsko – zagorske županije – predsjednik je Branko Kučko

MILAN BANDIĆ: U Krapini kao sjedištu KZŽ moramo imati svoju organizaciju, ali nećemo stati dok u Zagorju ne pokrijemo svaki grad i općinu. Imamo puno projekata u planu

Objavljeno: 01.02.2019. Alen Brodar

U Krapini je održana konstituirajuća skupština Gradske organizacije Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti, na kojoj je, u prisutnosti predsjednika stranke Milana Bandića, županijskog povjerenika stranke Anđelka Topolovca i saborske zastupnice Marije Puh, za predsjednika izabran Branko Kučko. Potpredsjednik je Darko Vidović, dok je za tajnicu izabrana Adrijana Kantolić. Uz njih, u Odbor Gradske organizacije stranke izabrani su i Miljenka Benc, Sabina Vincelj, Nikola Vinski, Dejan Krkalo, Marija Puh, Alen Peer, Zdravko Leško i Karlo Kučko.

Važan čimbenik

– Kad vidim koliko ljudi nas je došlo podržati, osnivanje Gradske organizacije stranke ima još više smisla. Iznimna mi je čast biti na ovom mjestu, ali sada imam i veliku odgovornost i obavezu koju spremno prihvaćam. Moj je cilj da naša stranka u ovom gradu bude prepoznata, da ima snagu i da bude važan čimbenik u životu Krapinčana. Da bismo to ostvarili, potrebno je uložiti mnogo truda i na ovim temeljima sagraditi jaku organizaciju koja ima odgovor na svako pitanje naših građana. Popularnost našeg predsjednika Milana Bandića će nam biti veliki vjetar u leđa i sigurno će nam pomoći da lakše ostvarimo svoj cilj. Mi smo spremni na veliki rad i odricanja, stoga rezultati sigurno neće izostati, a stranka će sigurno iz dana u dan jačati. Hvala još jednom povjerenju i idemo delat – kazao je novoizabrani predsjednik Kučko.
Županijski povjerenik BM 365 Anđelko Topolovec rekao je da od krapinske organizacije, koja je okupila i mnogo mladih, očekuje da budu pokretači stranke u Zagorju.
– Već sada smo treća politička opcija po snazi u Krapinsko – zagorskoj županiji, s time da smo tek krenuli. Kada se mi primimo posla i počnemo delati, samo nam je nebo granica – poručio je Topolovec i najavio osnivanje Županijske organizacije stranke za 13. veljače u Staroj školi u Mirkovcu, do kada bi trebalo biti osnovano i 18 gradskih i općinskih organizacija stranke, kao i otvorenje novih stranački prostora na starom autobusnom kolodvoru u Krapini.

Zašto ne pomoći?

– Nećemo stati dok u Krapinsko – zagorskoj županiji ne pokrijemo svaki grad i općinu. Red je da među prvima organizacija bude u Krapini, središtu Krapinsko – zagorske županije, a dalje će tempo osnivanja udarati naš povjerenik i uskoro predsjednik Županijske organizacije BM 365 Anđelko Topolovec, koji je i član nacionalnog Predsjedništva te načelnik Radoboja u petom mandatu. Tempo kojim radi, spojio je njega, mene i Mariju Puh, oni su neumorni u nastojanju da približe Zagorje Zagrebu, a ja ću učiniti sve da im pomognem i da Zagreb približim Zagorju. Trećina Zagoraca radi u Zagrebu, zašto onda ne bismo pomogli da to bude malo bolje? Imamo puno projekata u planu, a kada smo zajedno, možemo i puno više – zaključio je Milan Bandić.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba