Završena modernizacija cesta u Bednji

Asfaltirano 5,1 km cesta, radovi vrijedni više od tri milijuna kuna

Objavljeno: 26.01.2019. zagorjeinternational

Na području općine Bednja kraju su privedeni radovi na modernizaciji nerazvrstanih cesta. Modernizirano je dvadesetak cestovnih dionica i odvojaka u duljini većoj od 5,1 kilometara, a ukupna vrijednost izvedenih radova je 3.052.187,75 kuna s PDV-om.
Sve radove obavila je tvrtka Colas Hrvatska d.d. Varaždin koja je u provedenom postupku javne nabave bila najpovoljniji ponuditelj.
– Ovakva aktivnost sigurno ne bi bila moguća bez Vlade RH koja nam je svojom odlukom dodijelila bespovratna sredstva u iznosu od 2.065.379 kuna. Sav taj novac usmjerili smo u program sanacije i modernizacije cestovnih pravaca. Najviše me veseli zadovoljstvo građana kojima smo time ovelike olakšali prometovanje i dostupnost do njihovih sela i zaselaka – poručio je načelnik općine Bednja Damir Poljak i ujedno uputio zahvale svima koji su svojom potporom i lobiranjem omogućili pojačanu investicijsku aktivnost u cestogradnju. Dodaje kako će općina Bednja i ove godine za svoje projekte sanacije i modernizacije cesta tražiti pomoć državnih ministarstava te programe i dalje kandidirati na sve raspisane natječaje i mjere.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba