LOKALNI INFO-CENTAR ZA MLADE ZAGOR

SVI SU DOBRODOŠLI: I ove godine provodit će se niz predavanja i radionica za mlade, javite se

Objavljeno: 25.01.2019. zagorjeinternational

Mreža udruga Zagor u 2018. godini započela je s provedbom projekta “Lokalni info-centar za mlade Zagor“, koji je usmjeren jačanju kapaciteta zaposlenika za rad s različitim dionicima na lokalnoj, regionalnoj i nacionalnoj razini koji se bave mladima i provode aktivnosti namijenjene informiranju mladih. Kroz provedbu projekta dosad su održana tri predavanja u srednjim školama iz Zaboka, Bedekovčine i Oroslavja, namijenjena mladima, na teme “Primjeri međunarodne mobilnosti mladih iz RH”, “Nasilje u mladenačkim vezama” te “Garancije za mlade i poduzetništvo”.

Brojne teme

I tijekom 2019. godine održat će se niz radionica i predavanja za mlade, na teme nenasilja među mladima, volonterstva, mobilnosti mladih, garancija za mlade, zapošljavanja, aktivizma i sudjelovanja mladih u procesima donošenja odluka na kojima će mladi imati priliku sudjelovati.
Svi su mladi dobrodošli da se uključe u prostor info-centra za mlade, gdje se mogu koristiti informatičkom opremom, mini knjižnicom, pregledati i preuzeti različite (stručne) publikacije, učiti i družiti se s drugim mladima.
Projekt se provodi u partnerstvu s Udrugom “ZAMISLI” (Zagreb), Udrugom “IKS” (Petrinja), Udrugom “Impress” (Daruvar) i udrugom “NUM” (Lepoglava). Provedba projekta započela je 1. srpnja 2018., a trajat će do 30. lipnja 2020. godine, a njegova ukupna vrijednost je 629.806,99 kuna. Sufinanciraju ga Europska unija iz Europskog socijalnog fonda u iznosu od 85 posto (535.335,94 kuna) i Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 15 posto (94.471,05 kuna).

Kontakt

Više informacija o projektu možete pronaći na mrežnim stranicama Zagora (www.zagor.info).
– Sve zainteresirane organizacije koje rade s mladima mogu nam se javiti za održavanje navedenih predavanja i radionica elektroničkom poštom ([email protected]) ili telefonom na broj 091/222-6350 – ističu u Mreži udruga Zagor.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba