VAŠA OPĆINA NEMA ADEKVATAN SPORTSKI OBJEKT? Središnji državni ured za šport objavio je javni poziv za jedinice lokalne samouprave

Za rekonstrukciju postojeće ili izgradnju nove sportske infrastrukture može se dobiti do 700.000 kuna – evo do kad se može prijaviti

Objavljeno: 24.01.2019. zagorjeinternational

Središnji državni ured za šport objavio je javni poziv za sufinanciranje izgradnje, građevinskog zahvata i opremanja sportskih građevina u 2019. godini na području jedinica lokalne samouprave.
Ured će tako, u cilju poticanja razvoja sportske infrastrukture te zadovoljavanja javnih potreba u sportu kroz rekonstrukcije postojeće ili izgradnju nove sportske infrastrukture, sufinancirati 80 posto od ukupnog iznosa potrebnog za izgradnju ili opremanje. Najviši iznos sufinanciranja može iznositi 700.000 kuna s PDV-om. Ostatak sredstava potrebnih za realizaciju projekta prijavitelji su dužni osigurati iz drugih izvora. Na ovaj javni poziv mogu se prijaviti jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, a prijavljuju se uređene i opremljene površine i objekti, u kojima se provode sportske djelatnosti, a koje su između ostalog u vlasništvu lokalnih jedinica i trajno se koriste za sport.
Prijave se šalju Središnjem državnom uredu za šport, rok za podnošenje zahtjeva je do 20. veljače, a svi detalji ovog javnog poziva mogu se pronaći i na internetskoj stranici Zagorske razvojne agencije.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba