Nakon što su prije nešto više od pola godine otvorili prvu Učionicu u oblacima u regiji, u OŠ Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog još su se jednom pokazali generatorima kreativnosti u obrazovanju

Ministrica Divjak u ponedjeljak dolazi otvoriti Prvu hrvatsku učionicu za igrifikaciju

Objavljeno: 24.01.2019. AB

Nakon što su prije nešto više od pola godine otvorili prvu Učionicu u oblacima u regiji, u OŠ Stjepana Radića iz Brestovca Orehovičkog još su se jednom pokazali generatorima kreativnosti u obrazovanju. Naime, u ponedjeljak u podne ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak dolazi u tu školu otvoriti Prvu hrvatsku učionicu za igrifikaciju.

– Ovaj važan događaj za sve dionike naše škole vidimo i kao priliku za razmjenu ideja i iskustava s ciljem kohezijskog i sinergijskog povezivanja u zajedničkoj brizi za budućnost naše djece – kazao nam je ravnatelj škole Zdenko Kobešćak.
Podsjetimo, u Učionici u oblaku, koja je svečano otvorena u svibnju prošle godine, učenici na nov i suvremen način sudjeluju u kreiranju i pristupanju vlastitim i zajedničkim repozitorijima znanja, koristeći napredne IKT resurse, u koje spada i studio školske internetske televizije “Srce Zagorja”, koja se emitira putem YouTubea.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba