PO STUBIČKOM KRAJU: Dan nakon što je stranci BM 365 – Stranci rada i solidarnosti pristupio načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, isto je učinio i zamjenik gradonačelnika Donje Stubice

LUKA GRABUŠIĆ: Otvorenost, korektnost, rad i konstruktivnost predsjednika Bandića daje nam nadu da smo donijeli dobru odluku

Objavljeno: 23.01.2019. Alen Brodar

Dan nakon što je stranci zagrebačkog gradonačelnika BM 365 – Stranci rada i solidarnosti pristupio načelnik Stubičkih Toplica Josip Beljak, samo nekoliko kilometara dalje, isto je službeno učinio i zamjenik gradonačelnika Donje Stubice Luka Grabušić.
Tim povodom konferencija za medije održana je u Termama Jezerčica.

Realizirani projekti

– Moja politička karijera temelji se na radu, poštenju, solidarnosti, znanju i istini – to su ujedno bile vrijednosti i moje bivše političke opcije, koja nažalost više nema snagu pomagati mi i gurati me u mojim političkim angažmanima – objasnio je svoj prelazak Grabušić, naglasivši pritom neke projekte koje je dosad uspio realizirati, od kojih je izdvojio rekonstrukciju ceste u gornjem Hruševcu, asfaltiranje više od preko dva kilometara nerazvrstanih cesta, energetsku obnovu dva društvena doma, te kao najvažniju – rekonstrukciju i dogradnju Dječjeg vrtića Bubamara.
– Odluka o prelasku se donosila nekoliko mjeseci, dok nismo konsenzusom odlučili da je nova politička opcija upravo Stranka rada i solidarnosti. Otvorenost, korektnost, rad i konstruktivnost predsjednika stranke Bandića daje nam nadu da smo donijeli dobru odluku i da će naše sugrađanke i sugrađani biti zadovoljni realizacijom budućih projekata od krucijalne važnosti za Donju Stubicu – kazao je Grabušić, dodavši da je velika želja revitalizacija i sanacija dvorca Stubički Golubovec, koji bi trebao postati Znanstveno – edukacijsko – zabavni centar, što bi Donju Stubicu svrstalo među turističke destinacije koje svakako treba posjetiti.
– Tako bi se otvorila i nova radna mjesta za naše sugrađanke i sugrađane, a i naši mladi bi imali zanimaciju te će moći kratiti svoje slobodno vrijeme uz druženje i učenje – zaključio je Grabušić.
Potvrdio je i da će svo troje vijećnika u Gradskom vijeću od sad biti u Stranci rada i solidarnosti, a uskoro se očekuje i osnivačka skupština.

Rad, rad i samo rad

Prisutnima se obratio i predsjednik stranke Milan Bandić, koji se zahvalio Luki Grabušiću na prelasku u Stranku rada i solidarnosti te je naglasio da sam slogan stranke govori za što se on i stranka zalažu.
– To je rad, rad i samo rad. Pojedinci su spremni i do tisuću puta ponavljati laž kako bi se ona pretvorila u istinu, ali Stranka rada i solidarnosti će tisuću puta ponavljati istinu i samo istinu – kazao je Bandić te se nadovezao kako se i on sam založio da se taj projekt Znanstveno – edukacijsko – zabavnog centra u dvorcu Stubički Golubovec što prije realizira, dodajući da će i Grad Zagreb usmjeriti sredstva za tu namjenu.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba