NAKRATKO ZABORAVILI NA STRES I PROBLEME: Zabavili se uz La Gef i “gradonačelnikov” Noxin

MA KOJA DEPRESIJA? Oroslavčani prkosili najdepresivnijem danu u godinu dobrom svirkom, zabavom, kobasama i kuhanim vinom

Objavljeno: 22.01.2019. AB

Poučeni odličnim iskustvom od prošle godine, Oroslavčani su i ovog ponedjeljka na svom Oro trgu odlučili prkositi najdepresivnijem danu u godini – dobrom zabavom, svirkom, kuhanim vinom i kobasama. I ponovo pun pogodak – više od 300 Oroslavčana i njihovih gostiju zabavljalo se uz svirku popularnog zagorskog benda La Gef, kojem je kao predgrupa nastupio bend Noxin, u kojem gitaru svira gradonačelnik Oroslavja Emil Gredičak.

– Drago mi je što su Oroslavčani prihvatili ovu manifestaciju, koja je nastala od jednostavne ideje da jednim ugodnim druženje razbijemo tu “famu” o najdepresivnijem danu u godini. I eto, mislim da smo uspjeli – kazao je gradonačelnik Gredičak.
Ovo je “antidepresivno” događanje organizirala Turistička zajednica Grada Oroslavja, dok je Udruga vinara i vinogradara Putar za posjetitelje osigurala kuhano vino, čaj i kobase.
Podsjetimo, uoči “plavog ponedjeljka”, kako je nazvan najdepresivniji dan u godini, u petak je u Restoran hotelu Zagi nutricionistica Vedrana Cesarec održala predavanje o tome kako hrana utječe na stres i depresiju, koje namirnice konzumirati i kako one djeluju na organizam te što poduzeti da bismo se osjećali sretnije.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba