Izborna skupština loborskog Športsko – ribolovnog društva

Za predsjednika ŠRD-a “Pastrva” ponovno izabran Dragutin Adanić

Objavljeno: 19.01.2019. JJ

Na izbornoj skupštini Športsko – ribolovnog društva “Pastrva” iz Lobora, za predsjednika je ponovno izabran Dragutin Adanić. Predsjednik je podnio detaljno i opširno izvješće o svim akcijama koje su održane prošle godine. Izdvojio je radove na ribičkom domu, odnosno, kompletno zatvaranje terase ribičke hiže bajera “Markušbrijeg”, te naglasio da će do kraja veljače biti završeno zatvaranje sjevernog i zapadnog dijela. Radovi će se nastaviti i dalje, a završetak se planira tijekom ove i sljedeće godine.
Na skupštini je bila i tajnica Športsko – ribolovnog saveza Krapinsko – zagorske županije Ljerka Kahlina, koja je pohvalila rad loborskih ribiča te istaknula kako bi mnoga društva morala slijediti njihov primjer u funkcioniranju. Posebno je izdvojila veliki interes djece, što je, naglasila je, jamstvo budućnosti društva.
Na kraju skupštine nazočnima se obratila i načelnica Lobora Ljubica Jembrih, koja je također pohvalila aktivnosti društva, posebno promociju općine. Također je najavila da će krajem mjeseca biti otvoren natječaj za udruge, pa je pozvala vodstvo da pripremi kvalitetan program i prijavi se na natječaj.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba