Pronađite sve što vam treba za nezaboravno vjenčanje iz snova, a usput obavite i odličan shopping uz super popuste u trgovinama poznatih svjetskih brendova

Dani vjenčanja i Late Night Shopping u Westgateu

Objavljeno: 18.01.2019. zagorjeinternational

Svi sanjaju o vjenčanju iz snova, no, vrlo često jedan od najljepših dana u životu, budućim mladencima donosi i puno stresa. Kako bi ti dan vjenčanja ostao u nezaboravnom sjećanju kao najsretniji, najvažnije je na vrijeme se pripremiti! A da bi se za svoj veliki dan pripremili na vrijeme, pronašli najljepšu vjenčanicu ili svadbeno odijelo, prefinu klopu uz koju će svi gosti biti zadovoljni i, mnogima najvažnije, odličan bend koji će feštu učiniti nezaboravnom, pobrinut će se Westgate Shopping City, koji ponovno organizira “Dane vjenčanja” od 19. do 20. siječnja. Pronađi najbolje za sebe među brojnim svadbenim izlagačima u najvećem shopping centru u Hrvatskoj i ulovi baš sve što ti treba za najljepši dan u životu.
Dani vjenčanja od 19. do 20. siječnja u Westgate Shopping Cityju donose najbolju i najveću ponudu vjenčanica, odijela, vjenčanog prstenja, hrane, svadbenih sala, bendova, kolača, svadbenih torti, rasvjete i još mnogo, mnogo toga! A, nakon potrage za najvažnijim stavkama za svoje vjenčanje te odabira najboljih kombinacija uz koje će mladenci zasjeniti sve u prostoriji, čeka te i odlična zabava uz brojne izvođače i zabavni program.
Tijekom održavanja najveće svadbene sajamske priredbe u Hrvatskoj, buduće mladenke moći će dobiti besplatne modne savjete poznatih modnih dizajnerica te besplatni make up. A, dok naše buduće mlade isprobavaju koji make up najbolje odgovora njihovom tenu i stilu za dan o kojem maštaju još od vrtića, budući mladoženje mogu predahnuti uz partiju bowlinga u najvećoj Rock’n’Bowl kuglani na katu centra, gdje možda pronađu i odličnu lokaciju za momačku zabavu kao iz filma. Službeno otvorenje Dana vjenčanja predviđeno je za subotu, 19. siječnja, u 12 sati na velikoj pozornici u samom centru, uz nastupe poznatih glazbenih izvođača, plesnih skupina, stand up glumaca i mnogih drugih.
Radno vrijeme sajma je u subotu od 10 do 22 sata te u nedjelju od 10 do 21 sat, a osim slatkih briga i potrage za najboljom svadbenom ponudom na Danima vjenčanja, svi posjetitelji moći će obaviti odličan shopping uz super popuste u trgovinama poznatih svjetskih brendova jer je ovaj vikend i Late Night Shopping! U petak i subotu u Westgateu od 17 do 22 te u nedjelju od 17 do 21 sat najbolje modne kombinacije po super cijenama čekaju sve posjetitelje, a u subotu i nedjelju Dani vjenčanja uz najbolje izlagače pripremit će buduće mladence za nezaboravno vjenčanje iz snova!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba