U tijeku su prijave za regionalni izbor za Najljepšu mamu Hrvatske 2019., koji će se za središnju i sjeverozapadnu Hrvatsku održati u Westgate Shopping Cityju 22. veljače. Zainteresirane mame natjecat će se u dvije kategorije, od 23 do 39 i od 40 do 53 godine, a prijave traju do 10. veljače.
– Manifestacija se održava treću godinu zaredom i nadamo se da će se svake godine prijaviti sve više mama koje žele provesti jedan dan u sasvim novom okruženju – prošetati pistom, predstaviti svoju vještinu ili talent, ispričati svoju priču, predstaviti svoj posao, hobi ili nešto slično. Do sada su mame plesale, predstavile svoje slike, prikazale borilačke sportove, radile kolače i torte, recitirale, pjevale… Ovo je predivno iskustvo za mame i njihove obitelji, uspomena koja dobiva na bogatstvu time što se stvaraju nova poznanstva, prijateljstva i kontakti – poručuje Maja Vukina Bogović, poznata zagorska akademska slikarica, ujedno i pobjednica prvog izbora za najljepšu mamu.
Regionalni izbor, osim u Westgateu, održava se i 23. veljače u Belom Manastiru, a finale je na rasporedu 1. lipnja u Šibeniku.