U tijeku su prijave za regionalni izbor za Najljepšu mamu Hrvatske, koji će se održati 22. veljače

DRAGE MAME, JESTE LI OTVORENE ZA NOVA ISKUSTVA? Prošećite pistom, predstavite svoju vještinu ili talent, ispričajte svoju priču…

Objavljeno: 16.01.2019. JJ

U tijeku su prijave za regionalni izbor za Najljepšu mamu Hrvatske 2019., koji će se za središnju i sjeverozapadnu Hrvatsku održati u Westgate Shopping Cityju 22. veljače. Zainteresirane mame natjecat će se u dvije kategorije, od 23 do 39 i od 40 do 53 godine, a prijave traju do 10. veljače.
– Manifestacija se održava treću godinu zaredom i nadamo se da će se svake godine prijaviti sve više mama koje žele provesti jedan dan u sasvim novom okruženju – prošetati pistom, predstaviti svoju vještinu ili talent, ispričati svoju priču, predstaviti svoj posao, hobi ili nešto slično. Do sada su mame plesale, predstavile svoje slike, prikazale borilačke sportove, radile kolače i torte, recitirale, pjevale… Ovo je predivno iskustvo za mame i njihove obitelji, uspomena koja dobiva na bogatstvu time što se stvaraju nova poznanstva, prijateljstva i kontakti – poručuje Maja Vukina Bogović, poznata zagorska akademska slikarica, ujedno i pobjednica prvog izbora za najljepšu mamu.
Regionalni izbor, osim u Westgateu, održava se i 23. veljače u Belom Manastiru, a finale je na rasporedu 1. lipnja u Šibeniku.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba