Udruga mladih Feniks u Oroslavju organizira još jedan ciklus radionica o pisanju projekata – evo do kad se možete prijaviti

ZA MLADE OD 15 DO 29 GODINA: Naučite sve o EU fondovima – o mogućnostima, strateškim okvirima te pripremi, proračunu i provedbi projekata

Objavljeno: 05.01.2019. AB

Udruga mladih Feniks Oroslavje, u sklopu projekta Info centar za mlade “Neos 2.0”, koji je financiran od strane Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, u partnerstvu s Krapinsko – zagorskom županijom i Gradom Oroslavjem organizira ciklus radionica o pisanju projekata te poziva sve zainteresirane na sudjelovanje.
Besplatne radionice o EU fondovima – mogućnostima, strateškim okvirima te pripremi, proračunu i provedbi projekata održavat će se od siječnja do travnja 2019. godine u Oroslavju, a namijenjene su mladima od 15 do 29 godina. Teme na radionicama bit će ERASMUS+, Europski socijalni fond, financiranje OPG-a iz Programa ruralnog razvoja te izrada poslovnog plana.
Predavači su osobe s dugogodišnjim iskustvom u pripremi i provedbi projekata – Renata Šeperić Petak (Logička matrica d.o.o.), Ivan Biškup (Forum Invest d.o.o.) i Martina Marušić Britvec (Lokalna akcijska grupa “Vallis Colapis”). Prijave traju do 15. siječnja 2019. na e-mail [email protected].

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba