U protekla 24 sata, više puta intervenirali policajci i vatrogasci

U Stipernici, prilikom izlijetanja s kolnika, ozlijeđen vozač mopeda, gorjelo i stablo u Pokojcu, te nisko i suho raslinje u Movraču

Objavljeno: 04.01.2019. JJ

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 89 poziva. Na području Krapinsko – zagorske županije evidentirane su dvije prometne nesreće. U Banšćici, općina Gornja Stubica, dogodilo se izlijetanje osobnog vozila s kolnika, pri čemu je zabilježena samo materijalna šteta, dok je u Stipernici, grad Pregrada, vozač mopeda ozlijeđen nakon izlijetanja s kolnika.
Intervenirali su i vatrogasci. U Pokojcu, općina Budinščina, podno planinarske kuće, u šumi se zapalilo stablo bukve. Požar su ugasili pripadnici DVD-a Budinščina. Na intervenciju je izašlo šest vatrogasaca s navalnim vozilom, dok su u Movraču, općina Kraljevec na Sutli, vatrogasci Zagorske javne vatrogasne postrojbe i DVD-a Kraljevec na Sutli ugasili požar niskog i suhog raslinja. Bile su tu i dvije tehničke intervencije. Vatrogasci JVP-a Krapina skidali su u Krapini mačku sa stabla, dok su vatrogasci ZJVP-a izvršili nasilno otvaranje stana u Konjščini.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba