Romantični Mario Vurnek želio je razveseliti suprugu Kseniju, pa je u goste pozvao – Ivana Zaka

Popularni pjevač rasplakao svoju najveću obožavateljicu iz Bedekovčine, a onda zajedno zapjevali njegove najveće hitove

Objavljeno: 02.01.2019. zagorjeinternational

Popularni Ivan Zak s ekipom emisije “IN magazin” zaputio se u Bedekovčinu, kako bi ondje razveselio svoju veliku obožavateljicu Kseniju Vurnek, a sve to na inicijativu Ksenijinog supruga Marija.
– Od koncerata u Krapini, Zaboku, Areni Zabok… Sve smo prošli, ali ga nikako nije uspjela upoznati, a, vjerujte mi, bila bi presretna. Kupio sam joj i njegov CD za rođendan te sad dok nakon poroda čuva našu bebu i sva je umorna, volio bih je malo razveseliti. Posjet Ivana Zaka bio bi najljepši poklon. Želja je bila da nam pjeva i na svadbi, no, nažalost, bio je zauzet nastupom u Vodicama i od tada smišljam kako da joj priuštim to veselje, jer znam koliko bi joj to značilo, a ona meni znači sve – napisao je u svom pismu Novoj TV suprug Mario.
U pratnji voditeljice emisije Minee, Zak se s gitarom u ruci uputio na vrata obitelji Vurnek. Otvorila ih je Ksenija, koja je od šoka i radosti briznula u plač. Popularni pjevač zapjevao je nekoliko hitova, a zatim je supružnike pozvao na svoj koncert u Arenu Varaždin, u subotu, 9. veljače.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba