U petak u Krapinskim Toplicama otvorena “Zimska toplička bajka”

Posjetitelji tijekom vikenda uživali u sajmu i svirkama, a ove subote koncert pripremaju KUD “Zlatko Baloković” i PO Selno

Objavljeno: 17.12.2018. JJ

U petak je u središnjem perivoju u Krapinskim Toplicama otvorena “Zimska toplička bajka”. Uz Adventski sajam, nastupili su Puhački orkestar Selno, Tamburaški sastav Kavaliri te Ritam band, a manifestaciju je posjetila i zamjenica krapinsko – zagorskog župana Jasna Petek, koja je istaknula kako peto izdanje manifestacije predstavlja pravi mali jubilej.

Trio Fiat Lux

– Manifestacija je svake godine sve bolja i bolja. Ima sve više štandova te se uključuje sve više udruga. Čestitam organizatorima, Društvu Naša djeca Krapinske Toplice, koje je organiziralo “Topličku bajku” uz potporu Općine i Turističkog ureda Krapinske Toplice – rekla je Petek, dodavši kako je ta manifestacija izraz zajedništva i humanosti, budući da je i humanitarnog karaktera.
Idućeg dana u središnjem se perivoju ponovno održavao Adventski sajam, a nastupali su Quentin’s Dog, Crni ribar i TS Ekipa. Ljubitelji klasične glazbe u nedjelju su u župnoj crkvi Presvetog Trojstva mogli uživati u Božićnom koncertu zagorske sopranistice Josipe Lončar, koja je nastupila kao dio Trija Fiat Lux, zajedno s Darijem Teskerom i Alenom Kopunovićem.

“Božić vu Toplicah”

Iduće subote u sklopu “Zimske topličke bajke” u Domu kulture u Krapinskim Toplicama, s početkom u 19 sati, održava se “Božić vu Toplicah”, tradicionalni koncert KUD-a “Zlatko Baloković” i Puhačkog orkestra Selno.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba