U četvrtak u Svetom Križu Začretju

Poduzetnice, prijavite se za konferenciju na kojoj će biti predstavljeni rezultati analize poduzetničke aktivnosti žena u KZŽ

Objavljeno: 16.12.2018. JJ

U četvrtak će se u prostorima Općine u Svetom Križu Začretju, s početkom u 18 sati, održati završna konferencija projekta “Mreža poduzetnica”. Cilj konferencije je ukazati na značaj poduzetništva žena za zajednicu u ruralnom području te prezentirati rezultate projekta “MREŽA^2 – Mogućnosti Razvoja Emancipacije ŽenA na kvadrat”, kojeg je tijekom 2018. godine provodila Lokalna akcijska grupa “Zagorje – Sutla”, uz financijsku podršku Krapinsko – zagorske županije.

Zanimljiva izlaganja

Uz predstavljanje rezultata analize poduzetničke aktivnosti žena u KZŽ, odnosno, rezultata projekta, na konferenciji će sudjelovati osnivačica CEO ženske poduzetničke mreže Women in Adria, Ivana Matić. Projekte promicanja i razvoja ženskog poduzetništva u ruralnom području predstavit će Anamarija Tkalčec iz CESI – Centra za edukaciju, savjetovanje i istraživanje te Renata Ćurković, suosnivačica udruge “Totalno dobro – zdravlje, učenje i razvoj”, koja provodi projekt “Think Outside Croatia”, kao jedinstveni koncept umrežavanja i učenja na otvorenom, s ciljem osnaživanja poslovnih i životnih vještina žena u Hrvatskoj.

Do utorka

Konferencija je otvorena za poduzetnice u KZŽ, od početnica koje imaju poslovnu ideju ili su u fazi pokretanja posla, do poduzetnica koje vode rastuće poslovne pothvate.  Zainteresirane poduzetnice svoje sudjelovanje moraju potvrditi putem e-maila: [email protected], najkasnije do utorka, 18. prosinca.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba