Održana svečanost dodjele nagrada za najbolje krapinske sportaše

Ovogodišnji laureati Marta Puljek i Nikola Štefanić iz Trkačkog kluba Maraton – evo tko je još osvojio nagrade

Objavljeno: 10.12.2018. JJ

U Srednjoj školi Krapina održana je svečanost dodjele nagrada za najbolje sportaše grada Krapine u 2018. godini. Prisutne je na samom početku pozdravio predsjednik Krapinskog sportskog saveza Saša Kundih, a zatim se pristupilo dodjeli nagrada. U komisiji za izbor najboljih sportaša ove su godine bili Branko Kučko, Franjo Vodolšak, Nenad Sikirica, Robert Jurman i Romano Krstić iz Krapinskog sportskog saveza.

Košarkašice i nogometaši

Za najperspektivniju sportašicu mlađih dobnih kategorija do 10 godina nagrađena je Dora Skupnjak iz Teniskog kluba Zagorec Krapina, za najperspektivniju sportašicu do 14 godina Antonela Cesarec iz Kickboxing kluba Krapina, a za najperspektivnijeg sportaša mlađih dobnih kategorija do 14 godina Luka Kranjčec iz Trkačkog kluba Maraton Krapina. U kategoriji najperspektivnije ekipe do 14 godina, nagrađeni su limači II. (2009. godište) iz Nogometnog kluba Zagorec.
Za najbolju sportašicu u ekipnom sportu grada Krapine od 14 do 18 godina, nagrađena je Tina Klasić iz Košarkaškog kluba Krapina, dok je u toj kategoriji za naj sportaša nagrađen David Crnogaj iz NK Zagorca. Najbolji sportaš koji se natječe u klubu van grada Krapine je Matija Borlinić, član Biciklističkog gradskog kluba Tuškanac. Nagradu za najbolju žensku ekipu osvojile su košarkašice KK Krapina, dok su za najbolji klub izabrani veterani NK Zagorca.

Najbolji sportski djelatnik

Za najbolju sportašicu u seniorskoj konkurenciji izabrana je Marta Puljek, a za najboljeg sportaša u seniorskoj konkurenciji Nikola Štefanić, oboje iz TK Maraton Krapina. Za najboljeg sportaša u ekipnoj seniorskoj konkurenciji, nagradu je dobio Matija Smrekar iz NK Zagorca. Priznanje za najboljeg sportskog djelatnika dodijeljeno je Saši Kundihu iz Rukometnog kluba Zagorec te Radovanu Cesarcu iz Društva sportskih igara učenika, a to je Društvo dobilo i nagradu za promociju sporta.
Svečanosti su prisustvovali gradonačelnik Krapine Zoran Gregurović, predsjednik Gradskog vijeća Ivica Hršak, pomoćnih glavnog tajnika Hrvatskog olimpijskog odbora za lokalni sport Siniša Krajač, predsjednik Športske zajednice Krapinsko – zagorske županije Stjepan Fotivec, predsjednik Hrvatskog stolnoteniskog saveza Zlatko Pospiš te ravnatelj SŠ Krapina Ivica Rozijan.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba