Pripadnice nježnijeg spola pokazale svoje malonogometno umijeće

Odigrane prve utakmice ženskog dijela turnira Kutija šibica

Objavljeno: 05.12.2018. zagorjeinternational

Utakmicom između ekipa Agrama i Dinama, inače trećom i četvrtom ekipom 1. HNL-a, započeo je ženski dio turnira Kutija šibica, a očekivano su slavile djevojke iz bolje plasiranog i favoriziranog Agrama, rezultatom 4:1. Utakmica je igrana u dvorani II Doma sportova, a mogla je završiti i s većom razlikom, da ŽNK Dinamo na golu nije imao sjajno raspoloženu vratarku.

Maca Maradona

Od ostalih utakmica, zanimljiv je bio okršaj Meteore produkcije i ŽMNK MC Plus DC Grzela Futura Dental, u kojoj su potonje slavile s 5:1, iako su djevojke iz Meteore bile puno tvrđe protivnice nego što to pokazuje rezultat. Dalje su prošle i djevojke iz obje ekipe Graničara, nogometašice Lepoglave, ŽNK Zagreba 041 te Apexa. Djevojke iz ekipe Zagreb 041 bile su bolje od ekipe koju je vodila najpoznatija malonogometašica Maca Maradona.

Prošlogodišnje pobjednice

I, očekivano, dalje su prošle i prošlogodišnje osvajačice turnira, ekipa SC Flegar Splat, koje su došle braniti naslov, oslabljene za najbolju malonogometašicu Tihanu Nemčić, budući da je ona karijeru nastavila na Sardiniji te zbog klupskih obaveza nije uspjela nastupiti na uvodnoj utakmici, uz najavu mogućeg nastupa u samoj završnici. Inače, SC Flegar Splat su pobijedile s visokih 8:1 ekipu OK Sporta.
Iduće utakmice turnira igraju se za vikend, 8. i 9. prosinca, a točan raspored utakmica dostupan je na internetskoj stranici www.kutija-sibica.hr.

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba