Kineski sudionici Konferencije jučer su obišli i zdravstvene ustanove Krapinskih Toplica te razgovarali o potencijalnoj suradnji

Načelnik Ernest Svažić u Europskom parlamentu održao izlaganje “Krapinske Toplice – izazovi razvoja destinacije zdravstvenog turizma“

Objavljeno: 29.11.2018. IB

Uz podršku zastupnice Ruže Tomašić, u Europskom je parlamentu održana deveta Međunarodna konferencija industrije zdravstvenog turizma. U okviru panel rasprave o europskom zdravstvenom turizmu, izlaganje “Krapinske Toplice – izazovi razvoja destinacije zdravstvenog turizma”, u ponedjeljak je održao načelnik Krapinskih Toplica Ernest Svažić.

Godina suradnje

Budući da je 2018. godina proglašena Godinom suradnje Kine i Europe u području turizma, Krapinske su Toplice, kao domaćin prvog Silk Road Tourism Workshopa i destinacija koja je privukla izravna kineska ulaganja, privukle i veliku pozornost sudionika Konferencije.

 

Prezentacija Krapinskih Toplica u Bruxellesu održana je uz podršku Poslovne asocijacije za suradnju Kine i Jugoistočne Europe (CSEBA). Drugog dana Konferencije, održani su poslovni susreti.

Posjet Hrvatskoj

Kineski sudionici Konferencije trenutno su u posjetu Hrvatskoj, te obilaze aktere zdravstvenog turizma Krapinsko – zagorske i Zagrebačke županije te Grada Zagreba. U organizaciji tvrtke Julius Rose, u srijedu su obišli zdravstvene ustanove Krapinskih Toplica, gdje su s njihovim čelnicima razgovarali o potencijalnoj suradnji.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba