Nemate ideju kako istupiti na tržište da bi vas klijenti zamijetili?

Posjetite Ideja Graf – pravo mjesto za najbolje ideje i najbolje mjesto za prave ideje

Objavljeno: 24.11.2018. zagorjeinternational

Započinjete posao, a nemate ideju kako istupiti na tržište da bi vas klijenti zamijetili? Ili ste već dulje vremena na tržištu, pa tražite dobru ideju jer želite osvježiti vizualni identitet svoje tvrtke? Ili jednostavno imate odličnu ideju, ali niste potpuno sigurni kako je provesti u djelo? Posjetite Ideja Graf – pravo mjesto za najbolje ideje i najbolje mjesto za prave ideje.

Tvrtka Ideja Graf d.o.o. osnovana je 2001. godine pod vodstvom Dejana Pavlovića.  Kako sam naziv kaže, temelj poslovanja je ideja, jer sve započinje dobrom idejom. Iz dobre ideje nastaju grafički proizvodi, logotipovi, dizajn kompletnog vizualnog identiteta, te nastaje brand, odnosno, ono kako se predstavljate na tržištu. Tvrtka posjeduje dugogodišnje iskustvo u grafičkom dizajnu, svim tehnikama tiska te doradi.

U ponudi je kompletna usluga grafičkog dizajna, od stvaranja početne ideje do završne pripreme materijala za tisak. Pod grafički dizajn spadaju grafičke publikacije: posjetnice, prospekti, kalendari, mape, letci, plakati, brošure, CD omoti, pozivnice, ulaznice, iskaznice, jelovnici, vinske karte, promotivni materijali, knjige, časopisi…

Dizajneri u Ideja Grafu za svoje će klijente izraditi sve što je potrebno kako bi njihov brand postao prepoznatljiv na tržištu.Vaša ideja njihova je stvarnost. Pažljivo će saslušati svaku vašu ideju ili prijedlog, i zajedno s vama odabrati najbolji put do kvalitetnog proizvoda. Uvijek se trude razumjeti potrebe svojih kupaca te biti pouzdan dobavljač, a karakteriziraju ih povoljne cijene, vrhunska kvaliteta i vrlo kratak rok isporuke.

– Kontaktirajte nas s povjerenjem i sigurnošću da ćemo posao koji trebate, obaviti kvalitetno i po najpovoljnijoj cijeni. Posjetite nas od ponedjeljka do petka u Krapini, na adresi Doliće 24B, u vremenu od 8 do 16 sati i izložite nam svoju ideju, jer svaka vaša ideja može biti ostvarena ako se prepustite u naše ruke – poručuju u Ideja Grafu.

Sve dodatne informacije dostupne su na internetskoj stranici tvrtke (https://www.idejagraf.hr/index.html).

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba