Sav prihod od prodaje ići će u humanitarne svrhe

Udruga “Hrvatska žena“ Krapina poziva sve zainteresirane da se prijave i ispeku medene i druge suhe kolače koji će se prodavati na Medenom sejmu

Objavljeno: 17.11.2018. zagorjeinternational

Kao i dosadašnjih godina, Udruga “Hrvatska žena“ Krapina i ove će godine sudjelovati na Medenom sejmu, koji će se održati povodom Dana grada Krapine. Udruga će u ponudi imati medene i druge sitne kolače, a prihod od prodaje ići će u humanitarne svrhe, za pomoć obiteljima slabijeg imovinskog stanja s više djece te starijim, bolesnim i usamljenim osobama s krapinskog područja. Iz Udruge pozivaju sve zainteresirane da se uključe pečenjem svojih medenih i drugih suhih kolača koji mogu duže stajati i mogu se upakirati u plastične kutijice. Medeni sejem će se održati u subotu, 1. prosinca, s početkom u devet sati na Gajevom trgu, a kolače treba donijeti dan ranije, u petak, u prostorije Udruge od 14 do 16 sati. Svoje sudjelovanje potrebno je prijaviti Lidiji Nekić na 091/ 726 2934, Mariji Fekonja na 091/ 545 0535 ili Mariji Hlebec na 098/ 94 64 898, na e-mail ili Facebook stranicu udruge.

– Ako niste u mogućnosti ispeći kolače, a želite pomoći, možete svoj prilog dati na štandu ili uplatiti donaciju na žiro računa Udruge “Hrvatska žena“ Krapina – ističu iz Udruge. (ib)

 

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba