Sretnu kombinaciju donijela mu igra izvlačenja brojeva iz kristalne zdjele

Više od pola milijuna kuna na Eurojackpotu osvojio Pregračanin

Objavljeno: 16.11.2018. zagorjeinternational

Sretni dobitnik 576.890 kuna je dobitni listić, na kojem je pogodio svih pet brojeva iz velikog bubnja u igri Eurojackpot, uplatio na prodajnom mjestu foto-video studija i trgovine u Pregradi, objavila je Hrvatska lutrija, a prenosi 24sata.hr.

Igrač kaže kako igra Loto 6/45, Sedmicu i Eurojackpot već desetak godina, ali u zadnje dvije-tri godine igra redovito.

Užitak igre

– Kako igra, kako bira brojeve? Već dugo precrtava iste brojeve, a tu i tamo doda još koju kolonu. Za Loto Sedam kombinaciju je naslijedio od oca, a dobitne brojeve za Eurojackpot zaokružio je tako da ih je, igrajući se sa suprugom, “izvukao” iz kristalne zdjele. Igra izvlačenja brojeva donijela mu je ovaj vrijedan dobitak – kažu u Lutriji.

– Igramo se cijeli život, užitak igre prenosimo na generacije koje dolaze. Za dobitak zna samo najuža obitelj, a  tako će i ostati – kaže sretni dobitnik, koji je Lutriji obećao da će, kada dobije Jackpot na Sedmici, a to mu je najdraža igra,  svima objaviti svoju fotografiju.

Novac za kredit

A do tada, s ovim što je osvojio, će pokriti kredite, možda otići na putovanje u inozemstvo i riješiti još neke njemu važne životne stvari.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba