Do subote iskoristite minimalnu uštedu od 30 posto na sav namještaj, slavljeničke cijene i mogućnost plaćanja karticama na 24 rate

PRIMAmljive pogodnosti očekuju vas u salonu u Krapini jer Prima slavi rođendan!

Objavljeno: 15.11.2018. zagorjeinternational

Prima salon u Krapini ovog vikenda slavi rođendan, a tim povodom od 15. do 17. studenoga možete iskoristiti minimalnu uštedu od 30 posto na sav namještaj, slavljeničke cijene i mogućnost plaćanja karticama na 24 rate bez kamata. No, to nije sve! Prima u subotu, 17. studenoga, sve kupce časti i ručkom.

Iz posebne slavljeničke ponude namještaja izdvaja se Mare ležaj, snižen s 2999 na 1699. Tu su i Era II stolci, sniženi sa 699 na 399 kuna, te Ana ormar, koji ima troja vrata, dvije ladice i ogledalo, snižen s 1831,67 na 999 kuna. Pogodnosti minimalne uštede od 30 posto na sav namještaj i slavljeničke cijene vrijede i u Prima salonima u Zlataru i Zaboku.
Što se tiče noviteta iz vlastite proizvodnje u programima tapeciranog, masivnog i pločastog namještaja, oni su osmišljeni zahvaljujući Priminom dizajnerskom timu koji je pravovremeno prepoznao trendove i uskladio ih s inovativnim dizajnom i vrhunskim materijalima. U Priminoj Premium kolekciji posebnu pažnju plijene inovativna rješenja iz segmenta modularnog tapeciranog namještaja, a modularnost se primjenjuje i na linije regala, predsoblja, kupaonskog namještaja te programe spavaćih soba. Ovim visokofunkcionalnim rješenjima krajnjem korisniku omogućeno je da u cijelosti iskoristi svaki centimetar raspoloživog prostora, kombinirajući niz različitih modula.
Moderne linije i vrhunski materijali odlikuju i kolekciju modularnih kuhinja i kuhinja po mjeri, koja se lako oblikuje uz stručno savjetovanje i besplatno 3D planiranje u svim Prima salonima. Primine kuhinje savršeno nadopunjuje bogat blagovaonski program koji bojama i materijalima stilski zaokružuju svaki interijer.
Ne propustite širok izbor kvalitetnog namještaja vlastite proizvodnje i individualan pristup u stvaranju cjelovitog rješenja za opremanje domova, ali i kuća za odmor te vikendica.

Danas do 18 sati potražite poslovni Prima kutak u salonu Krapina i doznajte kako razvijati svoju karijeru te više o slobodnim radnim mjestima u Prima grupi.

Posjetite Primin salon i iskoristite ponudu udobnog, funkcionalnog i modernog namještaja izvanredne kvalitete te stvorite estetski atraktivan i ugodan prostor.

Krapina
Ulica Frana Galovića 6A, Krapina, Hrvatska
Radno vrijeme: Pon – pet: 8-20 h / Sub: 8 – 18 h

Zlatar
Trg slobode 2, Zlatar, Hrvatska
Radno vrijeme: Pon – pet: 8 – 20 h / Sub: 8 – 13 h

Zabok
Prilaz Dr. Franje Tuđmana 7b
Radno vrijeme: Pon – pet: 8 – 20 h / Sub: 8 – 13 h

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba