IZNIMNO SADRŽAJAN DAN ZA DJELATNIKE ŽUPANIJSKOG CENTRA 112 KRAPINA: Danas u podne provjera sustava za uzbunjivanje

U Klanjcu ukrali kamion i provalili u kuću, u Zlatar Bistrici krali drva iz šume, tri prometne nesreće, uznemiravanje putem mobitela, obiteljsko nasilje, nedolično ponašanje….

Objavljeno: 03.11.2018. zagorjeinternational

U protekla 24 sata, Županijski centar 112 Krapina zaprimio je ukupno 64 poziva, od kojih se njih 20 odnosilo na medicinske događaje. Iz Klanjca pak je stigla prijava o krađi kamiona i provali u kuću, a iz Zlatar Bistrice o krađi drva iz šume. Dogodile su se u tom vremenu i tri prometne nesreće, od kojih je najteža bila u Mariji Bistrici – u sudaru dvaju osobnih vozila jedna osoba je zadobila lakše tjelesne ozljede. Do sudara je došlo i u Zlatar Bistrici, pri čemu je nastala samo materijalna šteta, s time da je jedan od sudionika nesreće napustio mjesto događaja, dok je u Jezeru Klanječkome osobno vozilo naletjelo na srnu. Iz Gornje Stubice stigla je prijava građanke da je uznemiravaju putem mobitela, iz Radoboja o obiteljskom nasilju alkoholiziranog muškarca, a iz Bedekovčine o nedoličnom ponašanju više alkoholiziranih muškaraca u ugostiteljskom objektu. Iz Tuhlja pak su dojavili o puknuću vodovodne cijevi.

Iz Županijskog centra 112 Krapina obavještavaju da će se danas u 12 sati vršiti ispitivanje ispravnosti sustava za uzbunjivanje stanovništva uključenjem signala “prestanak opasnosti” vatrogasnim sirenama.

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba