Tim “Mesmerized” odlučio je s našim čitateljima podijeliti snimke nastale tijekom održavanja ovogodišnjeg Croatia Hot Air Balloon Rally

PRIZORI KOJI ODUZIMAJU DAH: Ovako izgleda bajka na dlanu – iz zraka

Objavljeno: 23.10.2018. zagorjeinternational

Najveće okupljanje balona na vrući zrak u Hrvatskoj, Croatia Hot Air Balloon Rally 2018, i ove je godine na nebo iznad Zagorja dovelo 15 vrhunskih ekipa iz Francuske, Nizozemske, Slovenije, Velike Britanije i Hrvatske. Posjetitelji su kroz pet dana, od 27. travnja do 1. svibnja, mogli uživati u uzbudljivim prizorima masovnih uzlijetanja i balonaških natjecanja, edukativnim šetnjama kroz kupole balona te prizorima noćnih iluminacija, a sve su to pratili glazbeni program i gastro ponuda. Manifestacija se održavala kraj pansiona “Stara škola” u Mirkovcu, u općini Sveti Križ Začretje te na Krapinsko – zagorskom aerodromu u Zaboku.
Skupina fotografa i snimatelja koji djeluju pod nazivom “Mesmerized” taj je događaj iskoristila da bi izradila video koji prikazuje ljepotu “bajke na dlanu” u punom smislu te riječi. Za spektakularne prizore koji oduzimaju dah zaslužni su Alen Tkalčec, Arijana Tkalčec i Petar Krešimir Furjan, koji su odlučili podijeliti svoj video uradak s čitateljima Zagorje Internationala. Uživajte!

Najnovije po kategorijama

Objavljeno u isto vrijeme

Pročitajte više s našeg weba